Ons team

Bertil Velthuis

Sinds 1986 ben ik werkzaam in het onderwijs. De eerste jaren op diverse scholen gewerkt vallend onder de stichting KONOT. In die tijd ook veel cursussen gevolgd op het gebied van leerlingbegeleiding en r.t. Al vrij snel intern begeleider in de bovenbouw geworden.

Tijdens deze jaren ook actief als lid van de Veldaviseringsgroep van het SLO en zodanig betrokken bij de totstandkoming van publicaties op het gebied van adaptief onderwijs , sociaal – emotionele ontwikkeling , tijdvakken geschiedenis en de toenmalige invoering van de Euro.

In 2001 de overstap gemaakt naar het voortgezet onderwijs (Twents Carmel College). Daar als docent Nederlands gestart en vervolgens deel uitgemaakt als leerlingbegeleider binnen het zorgteam. In 2002 zorgcoördinator geworden en samen met een collega een dyscalculieprotocol en beleid opgezet.

Mijn expertise:
docent Nederlands
zorgzoördinator
dyslexiecoach
dyscalculiecoach

Rik Dekker

Tot 2015 ben ik werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening. Ik heb daarin allerlei functies bekleed. In 2010 heb ik een opleiding tot professioneel coach met succes afgerond en sindsdien ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in niet-cognitieve vaardigheden van jongeren.

In 2010 ben ik gestart met met Opportunities en met de ontwikkeling van de EigenWijzer. Een online tool die de niet-cognitieve vaardigheden van jongeren in het po en vo meet. Deze test willen wij gaan inzetten naast de vele cognitieve testen die ons land rijk is.

Mijn expertise:

gediplomeerd coach
grit
ondernemer

Sluit Menu